Cautare

1907 de rezultate pentru "pierderea gustului de pe limba" (3.43 secunde)
Adrian Nastase a fost primul, din PSD, pe care Ion Iliescu l-a numit arogant. Acum, fostul sef de stat a mai descoperit unul printre colegii de partid. ... aroganta cu care cineva a spus ca nu avem nevoie de voturile PRM.
In aceasta alianta PSD cu PNL au existat si exagerari de natura simbolica, mai ales in campania electorala. ... Evolutia acestor relatii si crearea unei veritabile aliante nationale pentru apararea democratiei si a statului de drept si, in fapt, izolarea politica a lui Basescu si a PDL-ului.
Mentinerea unui Parlament bicameral, sanctionarea migratorilor cu pierderea mandatului, intarirea controlului parlamentar asupa Guvernului, limitarea atributiilor presedintelui si votul obligatoriu sunt doar cateva din modificarile pe care partidele de opozitie (PSD si PNL) dar si UDMR le propun pentru modificarea Constitutiei.
In fata lui Adrian Nastase, liderul partidului, sefii filialelor locale au lasat orgoliile si interesele personale sa incalce disciplina de partid. Nu au fost respectate procedura de vot si nici recomandarea de a vota cu x sau cu y facuta de "personalitatile" influente ale partidului.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Forurile de conducere ale PSD - Biroul Executiv Central si Consiliul National - s-au intrunit, ieri, in ultimele lor sedinte si au pus la punct documentatia necesara Congresului. Cu aceasta ocazie, s-au inregistrat si ultimele candidaturi depuse pentru functiile de conducere.
Raportul anual publicat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) arata ca pierderile operationale inregistrate anul trecut de catre institutie au atins 2 miliarde de lei noi (20.430 de miliarde de lei vechi), in crestere cu 89% fata de rezultatul negativ din 2003.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a inregistrat in 2005 o pierdere financiara de peste trei miliarde lei, adica 800 de milioane de euro. Potrivit Mediafax, din bilantul bancii centrale reiese ca pierderea neta s-a cifrat la 2,28 miliarde de lei.
Tensiunile din PNL din ultimele zile sunt departe de a fi fost indepartate. Premierul si presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat dur miercuri seara „solutia Stoica“, de inlocuire a sa din functia de sef al Executivului cu fostul lider liberal si actual consilier prezidential Theodor Stolojan.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Conducerea PSD a decis ieri ca nu va participa la consultarile cu partidele parlamentare de la Palatul Cotroceni, convocate pentru astazi de presedintele Traian Basescu, a anuntat liderul formatiunii social-democrate, Mircea Geoana. La scurt timp de la anuntul social-democrat, C.V.
Conform unor date BNR, sistemul bancar a avut o pierdere de 234 de milioane de lei. Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Privind soarele in fata - Irvin Yalom O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit:
Lucretia Borgia - Continuare - Punctul de cotitura Lucretia cu copilul sau sunt trimisi la Nepi "motivul acestei calatorii, e acela de a cauta putina consolare si distractie de la durerea provocata de moartea ilustrului Alfonso d'Aragona, sotul sau" scrie Burcardo.
Aceasta maladie ce afecteaza articulatiile debuteaza de obicei la varsta adulta, intre 40 si 60 de ani, fara a se cunoaste cauza. ... "Corpul uman este alcatuit din miliarde de celule, fiecare dintre ele asigurand functii precise si realizand impreuna un echilibru general.
Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
Glanda, de marimea unei nuci, este localizata sub vezica urinara a barbatului si inconjoara partea superioara a uretrei, tubul prin care circula urina de la vezica. Functionarea prostatei este reglata de testosteron, un hormon sexual masculin produs de testicule.
In momentul trezirii insa, pacientul poate prezenta o stare confuza, imposibilitatea de a se exprima in mod corect. Simptomele matinale depind in mare masura de gradul de severitate si de partea creierului afectata de AVC.
Tipuri de antiinflamatoare Exista multe tipuri diferite de medicamente antiinflamatoare si medicamente pentru durere disponibile in farmacii, asa ca pacientii au foarte multe optiuni in acest sens.
Se vorbeste tot mai des despre pierderea feminitatii si adoptarea unor trasaturi profund masculine de catre reprezentantele sexului frumos. Trasaturi precum compasiunea, naturaletea, jucausenia, delicatetea, eleganta sau blandetea au fost inlocuite de duritate pragmatism, egoism, vulgaritate, brutalitate si atingerea scopurilor cu orice pret.
google-analytics.com